روانشناسی
معرفی کتاب
دانستنیها
مقالات حقوقی
تکنولوژی و فناوری
آشپزی
طرز تهیه پاناکوتا، دسر محبوب ایتالیایی
پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی «خامه پخته شده» است و این دسر در دسته پودینگها قرار میگیرد. خامه پاناکوتا معمولا با قهوه، وانیل، شکلات، زعفران و دیگر انواع افزودنیها طعمدار میشود. در...
۳ سال پیش
طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ مجلسی
ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید. ته چین مرغ و آلبالو نیز یک نوع ته چین شیک و مجلسی است که می توان در قالب های تک...
۳ سال پیش
طرز تهیه آرانچینی، پیش غذای معروف ایتالیایی
آرانچینی هم یکی دیگر از پیش غذاهای معروف ایتالیایی است که بیشتر در شمال این کشور رواج دارد. این پیش غذای ایتالیایی درواقع گلولههای برنجی مغزداری است که با آرد سوخاری در روغن سرخ میشود. سیسیل،...
۳ سال پیش
طرز تهیه خورشت گوجه سبز به روش مازندرانی
خورشت گوجه سبز جزو خورشت های خوشمزه و لذیذی است که به خاطر داشتن گوجه سبز طعم ترش و ملسی دارد و نیاز به چاشنی ندارد. خورشت گوجه سبز را می توان هم با گوشت قرمز گوساله یا گوسفند و هم با گوشت مرغ...
۳ سال پیش
طرز تهیه خمیر جادویی و همه کاره
خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید.
این خمیر جادویی خمیری همه کاره...
۳ سال پیش
طرز تهیه مانتی ترکی
مانتی یا منتی یکی از معروفترین غذاهای ترکیهای و مدیترانهای است که در شکل و اندازههای مختلف و با مواد میانی مختلف تهیه میشود. مانتی در واقع یک نوع پیراشکی گوشت ترکی، شبیه بالشتکهایی است که...
۳ سال پیش
طرز تهیه کوکی رژیمی
کمتر کسیست که دلش نخواهد برای میانوعده چند دانه شیرینی در کنار چای داشته باشد. اما اگر رژیم باشید، کار سخت میشود! خوب است طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر را یاد بگیرید.
شاید اگر بدانید...
۳ سال پیش
طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی
قلیه ماهی یکی از غذاهای دریایی در شمال و جنوب ایران مخصوصا استانهای خوزستان، بوشهر، هرمزگان و جنوب بلوچستان است که طعم و مزه بسیار عالی و دلچسبی دارد. این غذا را اصولا با سبزیجات معطر، ادویه،...
۳ سال پیش
طرز تهیه براونی شکلاتی
براونی انواع مختلفی دارد و به 2 دسته کلی تقسیم می شود: کیکی و فاجی
بافت براونی فاجی با بافت کیک متفاوت است و چیزی بین کیک و شکلات است. این نوع براونی، فشرده، مرطوب، تلخ و پر از شکلات...
۴ سال پیش
طرز تهیه پای سیب
پای سیب کیکی در واقع یک نوع کیک سیب هست که به طور مصطلح تو قنادی ها به عنوان پای سیب جا افتاده. به جرات میتونم بگم این یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین عصرونه هایی هستش که میشه درست کرد و نتیجه...
۴ سال پیش
طرز تهیه راویولی ایتالیایی چغندر با کره
راویولی یک غذای بسیار محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. در این بخش راویولی چغدر را تهیه می کنیم و از طعم نظیر آن لذت می بریم.
مواد لازم برای راویولی چغندر با کره
چغندر...
۴ سال پیش
طرز تهیه باقلوا ترکی خانگی
یکی از دسرهای خوشمزه در کشور ترکیه که از سوغاتی های این کشور نیز محسوب می شود ، باقلوا است. بیس اصلی و در واقع ماده اصلی باقلوا ، خمیر ان است که داخل ان را با مغز گردو و پسته و بادام و یا هر مغز...
۴ سال پیش
طرز تهیه خوراک ماهیچه برای میهمانی
خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید می توانید با دستور زیر یک خوراک ماهیچه حرفه ای درست کنید.
یکی از دغدغه...
۴ سال پیش
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یا کیک پنبه ای
چیزکیک ژاپنی یا کیک پنبه ای نام یکی از پر طرفدارترین چیز کیکهای آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است. این کیک دستور تهیه آسانی دارد اما نکاتی باید رعایت تا کیک مورد نظر...
۴ سال پیش
طرز تهیه قهوه ترک اصیل
ترکیه، کشوری با تاریخ کهن و زندگی مدرن میباشد که به مرکز قهوه در دنیا معروف است. جاذبههای گردشگری ترکیه این کشور را به قطبی مهم برای دوستداران سفر و گردشگری تبدیل کرده است. با این حال چه به...
۴ سال پیش