امروز: پنج شنبه, ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ برابر با ۰۳ رجب ۱۴۴۱ قمری و ۲۷ فوریه ۲۰۲۰ میلادی
چهارشنبه, ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ ۱۱:۴۱
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

نخوردن شیر خطرناک‌تر از آفلاتوکسین است

نخوردن شیر خطرناک‌تر از آفلاتوکسین است
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت‌های این سازمان بر فرآیند تولید شیر و شرکت‌های پاستوریزه‌سازی آن، تاکید کرد که نخوردن و حذف شیر از سبد غذایی مردم، بسیار بسیار خطرناک‌تر از خطر آفلاتوکسین است.
به گزارشتمیم نیوز

دکتر محمدرضا شانه‌ساز در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مباحثی مبنی بر وجود سم آفلاتوکسین در شیر، گفت: مردم مطمئن باشند که سازمان غذا و دارو در این زمینه نظارت‌های لازم و کافی را بر فرآیند تولید شیر و شرکت‌های پاستوریزه‌سازی شیر انجام می‌دهد؛ به‌طوری که قبل از تولید، در حین تولید، بعد از تولید و در زمان خروج و هم در زمان توزیع شیر در بازار مورد ارزیابی و کنترل قرار می‌گیرد و اعداد و ارقامی که طی این چند روز برای وجود آفلاتوکسین در شیر اعلام شده است، اصلا صحت ندارد.

وی با بیان اینکه استاندارد ما برای آفلاتوکسین شیر ۰.۱ میکروگرمپِرکیلوگرم است، افزود: این درحالیست که استانداردهای آمریکا در این زمینه بسیار بالاتر از ما است، اما استانداردهای اروپایی هم پایین‌تر از این عدد است. استاندارد ما چیزی بین این دو استاندارد است.

شانه‌ساز با بیان اینکه مردم نگران سلامت شیر نباشند و حتما شیر مصرف کنند، تاکید کرد: مردم حتما باید خوردن شیر را در برنامه غذایی‌شان قرار دهند؛ چراکه خطر شیر نخوردن بسیار بسیار بیشتر از آفلاتوکسین است.

وی تاکید کرد: حذف شیر از سبد غذایی روزانه قطعا آسیب‌زا است. حتی باید توجه کرد که خطراتی که بر اثر خوردن شیر به میزان بسیار زیاد مطرح می‌شود و در همه دنیا هم وجود دارد، احتمالی است. بنابراین هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد که یک خطر قطعی را با یک خطر احتمالی عوض کند.



+ 0
مخالفم - 0
منبع: ایسنا

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری