امروز: سه شنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ برابر با ۰۳ شوّال ۱۴۴۱ قمری و ۲۶ مه ۲۰۲۰ میلادی
شنبه, ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۳۵
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه کباب کاکوری، کباب هندی

طرز تهیه کباب کاکوری، کباب هندی
به گزارشتمیم نیوز

کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می‌شود.

همانطور که می دانید غذاهای هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم اینگونه است.

 

مواد لازم برای کاکوری کباب :
گوشت چرخ کرده گوسفندی       2 فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده     1 عدد
پوره سیر و زنجبیل      1 قاشق غذاخوری
 نمک     2 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل سیاه      1/4 قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده      2 قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شده     به مقدار لازم برای طعم دار کردن
 پاپایا خام خرد شده     2 قاشق غذاخوری
 میخک      4 عدد
دانه هل سیاه     1 عدد
پودر دارچین     1/8 قاشق غذاخوری
دانه زیره     1 قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده     1/4 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده     1/2 فنجان
آرد نخودچی     1/4 فنجان
تخم مرغ     1 عدد
حلقه های پیاز     برای تزیین
لیموترش     برای تزیین

 

طرز تهیه کاکوری کباب :

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت به آن استراحت بدهید و سپس آن را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

 

* این کباب را با گوشت مرغ هم می توان درست کرد.



+ 0
مخالفم - 0
منبع: بیتوته

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری