جعاله عبارت است از التزام به پرداخت در مقابل عملی یا کاری معین و یا عبارت است از التزام به پرداخت اجرت مشخص در مقابل واگذاری حق امتیاز که این روش صحیح، شرعی و قانونی جهت دریافت حق الجعاله یا حق الزحمه و این قرارداد بر اساس ماده 10 قانون مدنی بنا به توافق و تفاهم کامل طرفین متعهد به اجرای آن هستند و کلیه مواد آن جزء لایفنک قرارداد است.
ماده 1 – طرفین قرارداد :
الف – طرف اول : آقای .............. فرزند ...... به شماره شناسنامه ..... صادره از ....... به نشانی .......................... تلفن ............ که جاعل نامیده می شود و دارای اجازه اعطای حقوق واختیارات مندرج به عامل است.
ب – طرف دوم : آقای .......... فرزند ...... به شماره شناسنامه .......... صادره از .......... به نشانی ........................... تلفن ......... که عامل نامیده می شود و در امر جذب سرمایه گذار و تامین منابع مالی مورد نیاز طرف اول یا جاعل و ارائه راهکار های لازم و انجام مشاوره به جاعل فعالیت می کند ضمن عقد خارج لازم و متعهد و ملزم به اجرای تمام مفاد این قرارداد می شود.
ماده 2 – مبلغ قرارداد بر اساس کارشناسی رسمی دادگستری یا ضمانت نامه یا توافق طرفین مبلغ ............ ریال خواهد بود.
ماده 3 – موضوع جعاله :
عبارت است از مشاوره، مذاکره، یافتن سرمایه گذار، موسسات اعتباری بازرگانی و اقتصادی علاقه مند به ارائه سرمایه در برابر ضمانت نامه ارائه شده توسط جاعل به مبلغ .......... ریال و تسهیل در امور مربوطه و عقد قراردادهای حقوقی لازم.
ماده 4 – جعل و اجرت عامل و حق المشاوره و حق العمل :
1- جعل و اجرت عامل و اقدامات برای جاعل در صورت حصول به نتیجه و امضای قرارداد نهایی و انجام کار با سرمایه گذاران به میزان ......... مبلغ کل اصل سرمایه جذب شده مورد توافق طرفین است.
2- جاعل پس از دریافت سرمایه موظف است اجرت حق الجعاله عامل را چک یا تراول بانکی به ایشان پرداخت نماید.
ماده 5 – مدت قرارداد (مدت اعتبار) :
این قرارداد از تاریخ امضا (تاریخ ...........) به مدت ....... روز کاری اعتبار دارد در صورتی که طرفین موفق به تامین موارد خواسته شده از طرف سرمایه گذار نشوند و مدت هم منقضی گردد. این قرارداد به خودی خود فسخ شده و طرفین هیچگونه ادعای نسبت به یکدیگر نخواهند داشت و هر نوع دعوی آن نیز باطل اعلام می گردد. مگر اینکه طرفین با تمدید قرارداد کتباً موافقت نمایند که به منزله الحاقیه یا قرارداد تکمیلی و یا قرارداد جداگانه خواهد بود.
ماده 6 – تعهدات :
1- عامل متعهد است تلاش خود را جهت صرف و صلاح و نفع جاعل به کاربرد و کلیه مراحل ابتدایی اخذ تسهیلات را تا امضاء قرارداد اصلی و نهایی با سرمایه گذار پیگیری کند.
2- کلیه مدارک و اطلاعات باید به صورت محرمانه و امانت (چه از طرف جاعل و چه از طرف عامل) نزد طرفیت باشد و طرفین ضامن حفظ آن هستند.
3- حق العمل یا اجرتی که عامل دریافت می کند فقط در مقابل ارائه راهکارهای لازم و انجام مشاوره های و معرفی جاعل و سرمایه گذار به یکدیگر ......... جهت عقد قررداد است.
ماده 7 – پیش بینی شرایط خاص :
کلیه قواعد و مقررات در شرایط خاص مطرح در قانون تجارت در این قرارداد مجزا است ضمن اینکه در زمان قوه قهریه و شرایط خاص اجرای قرارداد تا رفع آن به تعویق می افتد و در صورت استمرار با توافق طرفین و در صورت بلامانع شدن قرارداد کلیه تعهدات طرفین ساقط می گردد.
ماده 8 – داور مرضی الطرفین و اختیارات او :
داور مورد توافق جاعل و عال در اجرای این قرارداد آقای ........... فرزند ....... شماره شناسنامه ........ صادره از .......... متولد ............ به آدرس ................... تلفن ....................
تبصره اول – طرفین توافق نمودند که هر گونه اختلاف، تعبیر و تفسیر در اجرای مفاد این قرارداد را توسط داور مرضی الطرفین حل و فصل کنند.
در صورت عدم نیل به حل و فصل نهایی، محاکم قانونی صلاحیت رسیدگی دارند.
ماده 9 – تغییرات احتمالی در مفاد قرارداد :
هرگونه تغییر و تفسیر در موارد این قرارداد که طرفین ضروری و لازم بدانند در صورت توافق به صورت الحاقیه به این قرارداد اضافه خواهد شد.
ماده 10 – مشخصات قرارداد (نسخ، مواد، تعداد برگها) :
این قرارداد در ....... نسخه (یازده ماده و ............ برگ) که همگی متحد المتن و دارای اعتبار یکسان هستند تنظیم و امضا گردید و همگی لازم الاجرا و دارای حکم یکسان هستند.
ماده 11 – اعتبار قرارداد :
امضا کنندگان با امضای این قرارداد تعهد خود را مبنی بر اجرای مفاد آن اعلام می دارند.
طرف اول طرف دوم
جاعل عامل
بیشتر بخوانیم:
قرارداد برای عرضه کالاهای شرکت های تجاری