امروز: جمعه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۰ شوّال ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۱۸
۰
۰
نسخه چاپی

چگونه خیارشورهای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم؟

چگونه خیارشورهای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم؟
به گزارشتمیم نیوز

برای تهیه خیارشور یکی از مراحل مهم آن که مانع کپک زدن خیارشور میشود، ضدعفونی کردن همه مواد لازم آن است که باید با دقت ،سبزی ، خیار و سیر را قبل از ریختن در شیشه کاملا ضد عفونی و خشک کنید.



+ 0
مخالفم - 0
منبع: نمناک
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.