به گزارشتمیم نیوز
برای تهیه خیارشور یکی از مراحل مهم آن که مانع کپک زدن خیارشور میشود، ضدعفونی کردن همه مواد لازم آن است که باید با دقت ،سبزی ، خیار و سیر را قبل از ریختن در شیشه کاملا ضد عفونی و خشک کنید.
برای تهیه خیارشور یکی از مراحل مهم آن که مانع کپک زدن خیارشور میشود، ضدعفونی کردن همه مواد لازم آن است که باید با دقت ،سبزی ، خیار و سیر را قبل از ریختن در شیشه کاملا ضد عفونی و خشک کنید.
تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.