ماهی سوخاری غذای محبوبی است که در هر لحظه و هر جا می توان از طبخ و مزه آن لذت برد.
مواد لازم:
فیله ماهی : شش تیکه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد : 1پیمانه
آرد سوخاری : 1پیمانه
آبلیمو : به مقدار لازم
نمک و زردچوبه
فلفل سیاه
فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد
پودر سیر
پیاز : 1 عدد
روغن
ادویه کاری
مرحله ی اول تهیه ماهی سوخاری:
برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
مرحله ی دوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.
مرحله ی سوم تهیه ماهی سوخاری:
اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
مرحله ی چهارم تهیه ماهی سوخاری:
سپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.
نوش جان
لینک کوتاه: https://b2n.ir/419705
بیشتر بخوانیم:
طرز تهیه میگو پفکی با سس تارتار به دو روش جذاب
طرز تهیه مرغ سوخاری و مرغ بریان در فر