امروز: یکشنبه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ برابر با ۲۲ ذو القعدة ۱۴۴۴ قمری و ۱۱ ژوئن ۲۰۲۳ میلادی
شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۹ ۱۳:۲۸
۱
۰
نسخه چاپی

طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری
به گزارشتمیم نیوز

ماهی سوخاری غذای محبوبی است که در هر لحظه و هر جا می توان از طبخ و مزه آن لذت برد.

مواد لازم:

فیله ماهی : شش تیکه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد : 1پیمانه
آرد سوخاری : 1پیمانه
آبلیمو : به مقدار لازم
نمک و زردچوبه
فلفل سیاه
فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد
پودر سیر
پیاز : 1 عدد
روغن
ادویه کاری

مرحله ی اول تهیه ماهی سوخاری:

برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی  را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.

مرحله ی دوم تهیه ماهی سوخاری:

اکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.

مرحله ی سوم تهیه ماهی سوخاری:

اکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.

ماهی سوخاری

مرحله ی چهارم تهیه ماهی سوخاری:

سپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.

نوش جان

لینک کوتاه: https://b2n.ir/419705

 

بیشتر بخوانیم:

طرز تهیه میگو پفکی با سس تارتار به دو روش جذاب

طرز تهیه مرغ سوخاری و مرغ بریان در فر

 طرز تهیه پاناکوتا، دسر محبوب ایتالیایی

 طرز تهیه آرانچینی، پیش غذای معروف ایتالیایی



+ 1
مخالفم - 0
منبع: مامی فود
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.