امروز: یکشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ برابر با ۲۷ رمضان ۱۴۴۲ قمری و ۰۹ مه ۲۰۲۱ میلادی
چهارشنبه, ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ ۱۲:۵۸
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه براونی شکلاتی

طرز تهیه براونی شکلاتی
به گزارشتمیم نیوز

براونی انواع مختلفی دارد و به 2 دسته کلی تقسیم می شود: کیکی و فاجی

بافت براونی فاجی با بافت کیک متفاوت است و چیزی بین کیک و شکلات است.  این نوع براونی، فشرده، مرطوب، تلخ و پر از شکلات است.

مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی:

    ½           فنجان کره ذوب شده
    1            قاشق غذاخوری روغن آشپزی (روغن زیتون یا روغن نارگیل گزینه های خوبی هستند)
    ⅛          فنجان شکر اعلی (شکر کاستر یا شکر گرانول شده سفید)
    2           عدد تخم بزرگ
    2           قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
    ½         فنجان آرد همه کاره (یا ساده)
    ½         فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
    ¼         قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه براونی شکلاتی:

    فر را از قبل گرم کنید تا به دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد برسد.

    یک تابه یا قالب مربع شکل را با اسپری روغن به آرامی چرب کنید و کف آن را با کاغذ آشپزی بپوشانید و کنار بگذارید.

    کره ذوب شده، روغن و شکر را با هم مخلوط کرده و در یک کاسه متوسط بریزید. به مدت حدوداً یک دقیقه خوب هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا رنگ مخلوط سفید یک دست شود.

براونی شکلاتی

    آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کنید. مواد خشک را به آرامی درون مواد مرطوب بریزید، و کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. به یاد داشته باشید که در این مرحله نیازی به تند هم زدن و زیاد هم زدن نیست، چرا که این کار روی بافت براونی شکلاتی تاثیر خواهد گذاشت.

    خمیر را درون قابلمه یا ظرفی که از قبل کنار گذاشته بودید، بریزید و سطح آن را به خوبی و کاملا یک دست صاف کنید.

تهیه براونی

    اجازه بدهید تا به مدت 20 الی 25 دقیقه براونی ها به خوبی بپزند. بعد از اتمام این زمان، با یک خلال دندان براونی ها را تست کنید، اگر هیچ چیز به خلال نچسبید یعنی فرآیند پخت براونی شکلاتی شما به پایان رسیده است.

    ظرف را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید براونی شما خنک شود و سپس برش بزنید. (هیچوقت به محض خارج کردن کیک، شیرینی یا هر چیز دیگر از درون فر، آن را از ظرف خارج نکرده و برش نزنید.)

براونی شکلات

 می توانید پس از اتمام فرآیند پخت، براونی شکلاتی تان را با مغز گردو خرد شده، بادام زمینی خرد شده، بادام خرد شده، چیپس شکلاتی، چیپس کره بادام زمینی، تکه های شکلات و میوه خشک شده تزئین کنید.

نکاتی برای هنگام پخت براونی :

کره و شکر را خیلی خوب هم بزنید.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ، باز هم به خوبی و حدود یک دقیقه مخلوط را هم بزنید.

پس از اضافه کردن آرد و پودر کاکائو، خمیر خود را بیش از حد هم نزنید. چرا که این کار حباب هایی را در خمیر ایجاد می کند که باعث می شود بافت براونی چیزی شبیه به کیک شود.

بیش از حد آن را در فر نگه ندارید، به محض تست کردن و مطمئن شدن از تکمیل فرایند پخت، براونی را از فر خارج کنید.

می توانید از چیپس شکلات هم در خمیرتان استفاده کنید.

طرز تهیه براونی شکلاتی

 

بیشتر بخوانیم:

 طرز تهیه خمیر جادویی و همه کاره

 

 



+ 0
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.