امروز: دوشنبه, ۲۶ مهر ۱۴۰۰ برابر با ۱۲ ربيع الأول ۱۴۴۳ قمری و ۱۸ اکتبر ۲۰۲۱ میلادی
یکشنبه, ۱۳ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۲۹
۱
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ مجلسی
به گزارشتمیم نیوز

ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید. ته چین مرغ و آلبالو نیز یک نوع ته چین شیک و مجلسی است که می توان در قالب های تک نفره تهیه و در فر طبخ نمود.

مواد لازم برای ته چین آلبالو و مرغ

برنج ایرانی خشک                ۳ پیمانه
آلبالو پاک نکرده                   ۵۰۰ گرم
سینه مرغ                         ۴۰۰ گرم
شکر                                ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ                        ۴ عدد
ماست چکیده سنتی            ۳۰۰ گرم
روغن آفتابگردان و روغن گیاهی    سه چهارم پیمانه
زعفران دم شده                       ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل                             به میزان لازم
آب لیمو تازه                           ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه                            ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر                              ۱ قاشق چای خوری
نمک                                    ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ

برای تهیه ته چین خوشمزه آلبالو در ابتدای کار، مرغ را به صورت تکه های کوچک برش می دهیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. آبلیمو و فلفل سیاه و نمک و پودر سیر به آن می زنیم و حدود نیم ساعت درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند و مزه ها به خورد مرغ برود.

سپس  یک قابلمه برداشته و آلبالو های هسته گرفته را با شکر درون قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی حرارت. وقتی آلبالو ها آب انداخت و کمی جوشید، آن را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرغ ها را درون آن تفت می دهیم تا پخته و سرخ شود. ابتدا برنج را از ۱ ساعت قبل شسته و با آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه بزرگ برداشته و چهار برابر برنج آب می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا به جوش آید.

آب برنج را خالی کرده و برنج را همراه با مقداری نمک درون آب در حال جوش می ریزیم تا بجوشد و نیم پز شود. برنج را داخل آبکش ریخته تا آب آن کامل خارج شود و کنار می گذاریم. یک کاسه بزرگ برداشته و تخم مرغ ها را با روغن مخلوط می کنیم.

 زعفران و ماست را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس برنج را کم کم به مایه اضافه می کنیم تا مواد کامل، برنج را پوشش دهد. یک ظرف مناسب فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم.

برنج مخلوط با مواد ته چین را ته ظرف می ریزیم و با قاشق آنرا به صورت یکدست فشرده و صاف می کنیم. در ادامه مرغ ها و آلبالو را روی برنج به صورت یکدست می ریزیم و پخش می کنیم. سپس یک لایه دیگر برنج روی آن قرار می دهیم.

حالا با قاشق کامل پهن کرده و فشرده می کنیم. سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و بر می گردانیم و کاغذ روغنی را از روی آن بر می داریم.

نوش جان

 

بیشتر بخوانیم:

 طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی

 طرز تهیه کورن داگ پنیری

 تهیه مربای توت فرنگی و ترفندهای آن

 طرز تهیه لازانیا

 طرز تهیه پای سیب



+ 1
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.