به گزارشتمیم نیوز
پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی «خامه پخته شده» است و این دسر در دسته پودینگها قرار میگیرد. خامه پاناکوتا معمولا با قهوه، وانیل، شکلات، زعفران و دیگر انواع افزودنیها طعمدار میشود. در واقع، طرز تهیه انواع پاناکوتا یکسان است و پاناکوتاهای مختلف با افزودن طعمدهندههای مختلف، میوهها یا ژلهها خلق میشوند. پاناکوتا دسری است که معمولا به صورت یکنفره سرو میشود و شما میتوانید آن را در ظرفهای شیشهای درست کنید یا از قالب در ظرف سرو برگردانید. طرز تهیه پاناکوتا بسیار ساده است و این دسر شیک و مجلسی به سرعت در آشپزخانه آماده میشود.