ماده 1 – طرفین قرارداد :
شرکت ...... به عنوان کارفرما و شرکت ....... به عنوان مجری طرح می باشد.
ماده 2 – مشخصات کارفرما :
نام ......... نام خانوادگی ........... نام شرکت ......... شماره ثبت ......... تلفن ....... آدرس الکترونیکی .......... آدرس پستی ...............................
ماده 3 – مشخصات مجری طرح :
شرکت ........ (سهامی خاص) به شماره ثبت ...... واحد خدمات رایانه ای و اینترنت، آدرس دفتر تجاری ......................
ماده 4 – موضوع قرارداد :
عبارت است ثبت نام سایت و اجاره ففضای اینترنتی، طراحی صفحات و ارسال آن بر روی شبکه اینترنت، مطابق با طرح پیشنهادی مجری طرح که مورد توافق کارفرما نیز قرار گرفته است و پیوست این قرارداد می باشد. تحقیق و گردآوری و ترجمه اطلاعات به زبان های غیر فارسی، بر عهده کارفرما است.
ماده 5 – مشخصات فنی سایت :
نام سایت .......... مدت ثبت ........ از تاریخ ....... تا تاریخ ........ میزان فضا ...... مدت اجاره ........ از تاریخ ....... تا تاریخ .......... سایر مشخصات ..........................
ماده 6 – مدت اجرای طرح :
مدت اجرای طرح از تاریخ ......... به مدت ...... روز بوده و تاریخ پایان اجرای طرح و تحویل آن به کارفرما ......... می باشد.
ماده 7 – مبلغ قرارداد :
الف – کل مبلغ قرارداد اجرای طرح، مبلغ ......... ریال بوده که کارفرما یک سوم این مبلغ را معادل ....... ریال بابت پیش پرداخت در زمان عقد قرارداد و باقی مبلغ را معادل ......... ریال پس از پایان اجرای طرح و تحویل به کارفرما پرداخت می نماید. پایان اجرای طرح برابر با ماده 6 این قرارداد می باشد.
ب – کارفرما متعهد می گردد حداکثر تا ...... روز پس از خاتمه اجرای طرح، نسبت به تسویه حساب کامل مالی اقدام نماید در غیر این صورت کلیه ضرر و زیان ناشی از آن بر عهده کارفرما بوده و مسدود نمودن سایت یا در اختیار گرفتن کلیه حقوق قانونی آن حق مجری طرح خواهد بود.
پ – شرح هزینه های مربوط به پشتیبانی کامل سایت پس از مدت اجرای طرح که شامل : تغییر در مطالب یا طراحی صفحات، بازنگری و پاسخگویی به نامه های الکترونیکی و یا هر عمل دیگر که خارج از ماده 4 این قرارداد (موضوع قرارداد) باشد بنابر توافق بین کارفرما و مجری طرح در ازای دریافت کارمزد و هزینه های جدید یا مطابق با قرارداد جدیدی بین کارفرما و مجری طرح تعیین می شود.
ماده 8 –تعهدات :
الف – مجری طرح، کلیه امور و مراحل مربوط به طراحی و اجرای سایت فوق الذکر را که مطابق با ماده 4 این قرارداد است بر عهده گرفته و ضمن اجرای کامل آن و ارسال نسخه نهایی بر روی اینترنت پشتیبانی سایت را به مدت ....... سال از تاریخ این عقد نامه یعنی از ..... تا ....... هجری شمسی متعد می شود.
ب – کارفرما متعهد می گردد در صورت تمایل ...... روز قبل از اتمام زمان ثبت نام و اجاره فضا که مطابق با ماده 4 این قرارداد است نسبت به تمدید مدت آن اقدام نماید.
پ – مسئولیت درج، انتشار و بیان تمام مطالب از طریق سایت و یا از طریق پست الکترونیکی و یا به هر روش دیگر چه در صورت اطلاع مجری طرح و یا عدم اطلاع مجری طرح متوجه کارفرما می باشد.
ت – رمز ورود به سایت به عنوان اسرار کارفرما نزد مجری طرح محفوظ خواهند ماند در صورت درخواست کارفرما نسبت به در اختیار داشتن این رمز، رمز عبور در اختیار مدیرعامل یا شخص مورد اعتماد مدیرعامل (که وکالت کتبی داشته باشد) قرار خواهد گرفت پس از این حفاظت از این رمز بر عهده کارفرما، مدیرعامل و یا شخص مورد اعتماد مدیرعامل بوده و مجری طرح هیچگونه مسئولیتی را نخواهد پذیرفت.
ث- رمز ورود به آدرس پست الکترونیک جهت استفاده کارفرما از پست الکترونیک در صورت تمایل کارفرما در اختیار وی قرار خواهد گرفت.
ج- در صورتی که به هر دلیل، نام ثبت شده و یا فضای اجاره شده از سوی مرکزی که نام در آنجا به ثبت رسیده است و یا فضا از آنجا اجاره شده است غیر قابل استفاده گردد مجری طرح مسئول آن نخواهد بود اما پیگیری امور را جهت حل مشکل تعهد می نماید.
چ – کلیه مسئولیت مجری طرح در قبال کارفرما محدود به همین قرارداد می باشد و خارج از این قرارداد هیچگونه مسئولیتی متوجه مجری طرح نخواهد بود و هیچگونه تعهدی از جانب مجری طرح پذیرفتنی نیست هر عمل دیگری که مجری طرح را در قبال آن عمل مسئول نماید. مستلزم عقد قرارداد دیگر و با توافق کارفرما و مجری طرح خواهد بود.
این قرارداد در ....... صفحه و ........... نسخه تنظیم شده است که هر نسخه در حکم واحد می باشد.
مهر و امضا کارفرما مهر و امضا مجری طرح
بیشتر بخوانیم:
پیمان مدیریت تامین نیروی کار امور خدماتی شرکت های تجاری
موافقتنامه پیمانکاری و فروش لوله های تاسیساتی پروژه ها