امروز: دوشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ برابر با ۱۶ ذو القعدة ۱۴۴۴ قمری و ۰۵ ژوئن ۲۰۲۳ میلادی
چهارشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۰۳
۰
۰
نسخه چاپی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون
به گزارشتمیم نیوز

یکی از جدیدترین سوپ ها، سوپ سیب زمینی و ژامبون می باشد این سوپ از سیب زمینی، ژامبون، کرفس، پیاز، ادویه ها و شیر تهیه می شود. همان طور که از مواد آن مشخص است این سوپ به رنگ سفید است.

مواد لازم برای 8 نفر:

کرفس تکه شده      1/3 پیاله
 پیاز کاملا خرد شده      1/3 پیاله
ژامبون گوشت تکه و پخته شده     3/4 پیاله
 آب     3 و 1/4 لیوان
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده     3 و 1/2 فنجان
عصاره مرغ     2 قاشق غذا خوری
نمک     1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه     1 قاشق چای خوری
کره     5 قاشق غذا خوری
آرد     5 قاشق غذا خوری
شیر     2 فنجان

طرز تهیه :

1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.

3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

 

بیشتر بخوانیم:

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی یا کیک پنبه ای

طرز تهیه کورن داگ پنیری



+ 0
مخالفم - 0
منبع: بیتوته
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.