امروز: چهارشنبه, ۰۸ تیر ۱۴۰۱ برابر با ۳۰ ذو القعدة ۱۴۴۳ قمری و ۲۹ ژوئن ۲۰۲۲ میلادی
چهارشنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۱۴
۲
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه کورن داگ پنیری

طرز تهیه کورن داگ پنیری
به گزارشتمیم نیوز

کورن داگ پنیری فست فودی که علاوه بر خوشمزگی دارای شکل اشتها آوری نیز هست. کورن corn یعنی ذرت و corn dog یعنی سوسیس هات داگی که لایه ای از خمیر ذرت پوشیده شده و در روغن سرخ شده باشد.

سوسیس هات داگ را روی سیخ چوبی قرار می دهند و روی آن را با خمیر ذرت می پوشانند و در روغن سرخ کرده و در آخر هم با سس دلخواه سرو می کنند. پیدایش کورن داگ به احتمال فراوان بر می گردد به سال 1920 و کشور ایالات متحده آمریکا که از زمان پیدایش آن، به یک خوراکی پرطرفدار تبدیل شده است. این محصول به قدری محبوب است که به صورت منجمد هم در فروشگاه های آمریکای شمالی به فروش می رسد و حتی دست فروش ها هم آن را کنار خیابان های نیویورک می فروشند.

مواد لازم:

آرد ذرت                              یک فنجان
آرد                                    یک فنجان
تخم مرغ                            2 عدد
بکینگ پودر                         4 قاشق چایخوری
نمک                                 به میزان لازم
هات داگ                           به میزان لازم
پنیر چدار                            به میزان لازم
پنیر گودا                             به میزان لازم
روغن سرخ کردنی                به میزان لازم
سس خردل                        به دلخواه
سس قرمز تند                     به دلخواه
سیب زمینی                       2 عدد

تهیه کورن داگ پنیری:

اول آرد را چند بار الک می کنیم. آرد ذرت و آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم.

تخم مرغ را جدا گانه و یکی یکی در ظرفی می شکنیم و به مواد خشکمان اضافه می کنیم.

شیر را به مواد اضافه می کنیم. بجای استفاده از شیر در این دستور می توانید آب را جایگزین شیر کنید.

مواد را با همزن برقی یا دستی هم می زنیم. خمیری که بدست می آید باید یکدست شود و در آن آرد خشک دیده نشود.

سیخ ها را در سوسیس های هات داگ فرو می کنیم و آن ها را در خمیر فرو می بریم و می چرخانیم تا کاملا به خمیر آغشته شود. برای راحت شدن کار خمیر را از ابتدا در ظرفی با عمق زیاد تهیه می کنیم تا وقتی سوسیس ها را در آن انداختیم به خوبی و راحت آغشته شوند.

ماهیتابه را روی گاز می گذاریم و در آن روغن سرخ کردنی می ریزیم. وقتی روغن خوب گرم شد سوسیس ها را به محض زدن در خمیر، داخل روغن می اندازیم تا سرخ شود. بقیه سوسیس ها را هم به این شکل در خمیر زده و سرخ می کنیم.

هر سوسیسی که سرخ شد از ماهیتابه بر می داریم و روی پارچه تمیز یا حوله کاغذی می چینیم تا روغن اضافه یشان به خوبی گرفته شود.

کورن داگ

حالا پنیر چدار یا پنیر گودا را به اندازه ای که بشود سیخ چوبی را در آن فرو برد برش می زنیم و سیخ ها را در آن ها فرو می بریم.

ترجیحا ماهیتابه را می شوییم یا از ماهیتابه دیگری استفاده می کنیم تا سوختگی های قبلی داخل پنیر ها نشود. ماهیتابه را روی گاز می گذاریم و در آن روغن سرخ کردنی می ریزیم. وقتی روغن داغ شد پنیر های آغشته به خمیر را در روغن می ریزیم و سرخ می کنیم.

مثل دفعه قبل هر دفعه که کورن داگ پنیری ما سرخ شد آن را از روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و آن را به شکل خلالی خرد می کنیم و دوباره می شوییم تا نشاسته روی سیب زمینی ها که بر اثر برش ایجاد شده باعث سوختن آن نشود. سیب زمینی ها در تابه سرخ می کنیم.

کورن داگ های پنیری را همراه سیب زمینی سرخ شده و سس خردل یا قرمز یا هر سسی که دوست داشتید، در ظرف مخصوص سرو می کنیم.

نکته: این اصل دستور پخت کورن داگ پنیری بود ولی اگر شما می خواهید این غذا را زودتر درست کنید و این قدر هم روغن در آن استفاده نکنید، آن را در فر بپزید.

نوش جان

 

بیشتر بخوانیم:

طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون

طرز تهیه خوراک ماهیچه برای میهمانی

 طرز تهیه قلیه ماهی با تن ماهی



+ 2
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.