امروز: شنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۹ برابر با ۱۳ ذو القعدة ۱۴۴۱ قمری و ۰۴ ژوئیه ۲۰۲۰ میلادی
سه شنبه, ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۰
۰
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

طرز تهیه اسپاگتی بلونز
به گزارشتمیم نیوز

اسپاگتی بلونز یک غذای پرطرفدار ایتالیایی است که با توجه به سلامت غذایی که دارد یکی از بهترین و سالم ترین غذاهای ایتالیایی استو از آنجایی که دستور پخت آسان و بسیار سریعی دارد به شمار طرفدار آن افزوده می شود چرا که می توان در هر لحظه بهترین و خوشمزه ترین غذا را برای خود و خانواده تدارک ببینیم. در این جا با هم دستور پخت این خوشمزه ایتالیایی را مرور می کنیم.

مواد لازم:

          اسپاگتی:  به مقدار لازم
         روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
          فیله چرخ شده: ۵۰ گرم
          سس پامادوری: ۳۰ گرم
          قارچ: ۲ عدد درشت
         نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
          فلفل سبز: یک عدد متوسط
         گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
          پیاز: یک عدد متوسط

 

روش تهیه:

یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا ۵۰ گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث می‌شود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کرده‌ایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمی‌خواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند.

اسپاگتی بلونز

بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه می‌کنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کرده‌ایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب می‌کشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.



+ 0
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری