اسپاگتی بلونز یک غذای پرطرفدار ایتالیایی است که با توجه به سلامت غذایی که دارد یکی از بهترین و سالم ترین غذاهای ایتالیایی استو از آنجایی که دستور پخت آسان و بسیار سریعی دارد به شمار طرفدار آن افزوده می شود چرا که می توان در هر لحظه بهترین و خوشمزه ترین غذا را برای خود و خانواده تدارک ببینیم. در این جا با هم دستور پخت این خوشمزه ایتالیایی را مرور می کنیم.
مواد لازم:
اسپاگتی: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
فیله چرخ شده: ۵۰ گرم
سس پامادوری: ۳۰ گرم
قارچ: ۲ عدد درشت
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: یک عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
طرز تهیه اسپاگتی بلونز:
یک اسپاگتی ایرانی پسند، ترکیبی از سس گوشت چرخ شده و سس پامادوری محبوب با کمی دخل و تصرف، ابتدا ۵۰ گرم فیله چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز متوسط بر روی حرارت ملایم تفت دهید. این کار باعث میشود تا هم بوی گوشت گرفته شود و هم حجم آب خود را از دست بدهد و خوش عطر شود. سپس سس پامادوری را که از قبل آماده کردهایم در ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم تفت میدهیم. حالا زمان اضافه کردن فلفل سبز و قارچ خرد شده است. نمیخواهیم مواد اولیه مان تازگی شان را از دست بدهند.
بنابراین پس از گذشت سی ثانیه، گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و به میزان دلخواه و مورد نظر نمک و فلفل را به سس اسپاگتی مان اضافه میکنیم. در ماهی تابه ای جداگانه اسپاگتی را که آبکش کردهایم در روغن زیتون مختصری تفت داده و در بشقاب میکشیم و سپس اسپاگتی را نیز به آرامی روی آن ریخته و بعد از پاشیدن کمی پنیر پارمسان روی آن غذای شما آماده سرو شدن است.
بیشتر بخوانیم:
طرز تهیه خوراک ماهیچه برای میهمانی