امروز: یکشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ برابر با ۲۷ رمضان ۱۴۴۲ قمری و ۰۹ مه ۲۰۲۱ میلادی
یکشنبه, ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ ۱۰:۳۲
۱
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه کوکی رژیمی

طرز تهیه کوکی رژیمی
به گزارشتمیم نیوز

کمتر کسی‌ست که دلش نخواهد برای میان‌وعده چند دانه شیرینی در کنار چای داشته باشد. اما اگر رژیم باشید، کار سخت می‌شود! خوب است طرز تهیه کوکی رژیمی بدون شکر را یاد بگیرید.

شاید اگر بدانید تاریخچه‌ی درست کردن کوکی به پرشیای قدیم برمی‌گردد، اشتیاق‌تان بیشتر هم بشود. در ایران قدیم، در قرن هفتم، کیک‌های کوچکی مثل کوکی می‌پختند. در ایران بیشتر به آن کلوچه می‌گوییم.

در کتاب آشپزی انگلیسی که از ۱۵۹۶ به‌جا مانده، دستور کوکی‌های کوچک مربعی دیده می‌شود که با تخم‌مرغ و ادویه درست می‌شدند. سال‌ها گذشتند تا در قرن بیستم آدم‌ها انواع مختلف کوکی را امتحان کنند. کوکی کره بادام زمینی، کوکی شکری، کوکی با شکلات چیپسی  و کوکی ردولوت.

چند سالی‌ست که خیلی‌ها مراقب خورد و خوراک‌شان هستند و ترجیح می‌دهند میان‌وعده‌های رژیمی را یاد بگیرند و درست کنند. مثل همین کوکی رژیمی بدون شکر.

درست کردن این کوکی کار پیچیده‌ای نیست و نیازی به ابزای خاصی ندارد.

مواد لازم برای تهیه کوکی رژیمی

کره                                                                              ۴/۳ پیمانه    
موز متوسط                                                                         ۲ عدد    
تخم‌مرغ                                                                              ۱ عدد    
عصاره وانیل                                                       ۱ قاشق چای‌خوری    
آرد همه منظوره                                                         ۱ و ۲/۱ پیمانه  
جوش‌ شیرین                                                     ۱ قاشق چای‌خوری    
نمک                                                              ۲/۱ قاشق چای‌خوری    
جوز هندی آسیاب‌شده                                      ۲/۱ قاشق چای‌خوری    
پودر دارچین                                                    ۴/۳ قاشق چای‌خوری    
جو دوسر پرک                                                                  ۱ پیمانه    
فندق خردشده                                                              ۲/۱ پیمانه    

کوکی رژیمی

طرز تهیه کوکی رژیمی

همیشه شروع کار با روشن کردن فر است. تا شما مشغول قاتی کردن مواد اولیه کوکی رژیمی هستید، فر هم داغ و آماده می‌شود. دمای مناسب برای پخت کوکی‌ها ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد است.

حالا با یک کاسه‌ی بزرگ و جادار شروع کنید. کره گیاهی یا حیوانی را حسابی هم‌بزنید. باید به رنگ روشن درآید و پوک شود. بعد موزها را اضافه کنید و حسابی هم بزنید. تخم‌مرغ را بشکنید. وانیل را بریزید. همه را خوب مخلوط کنید.

مواد خشک را با هم قاتی می‌کنید. آرد را الک کنید. جوش‌شیرین، جوز هندی و دارچین را هم روی الک بریزید. این مخلوط خشک را به مایه‌ی تخم‌مرغ دار اضافه کنید. با لیسک خوب قاتی کنید. حالا نوبت جو دوسر پرک و مغزهای خرد شده است.

جو دوسر جانشین سالم و خوش‌مزه‌ای برای آرد به‌حساب می‌آید. همین است که همه‌ی سالم‌خورها تلاش می‌کنند جو دوسر را در برنامه‌ی غذایی‌شان جا دهند. خوبی‌اش این است که شما را سیر می‌کند.

جو دوسر برای تنظیم قند خون، از بین بردن یبوست و کم شدن کلسترل عالی‌ست.برای کسی که می‌خواهد اندام متناسبی داشته باشد، چه چیزی بهتر از خوراکی خوش‌مزه و سیرکننده؟

ممکن است به‌جای فندق بخواهید مغز دیگری بریزید. هر جور سلیقه‌ و ذائقه‌ی شما می‌پسندد. این مایه را بپوشانید و برای یک ساعت راهی یخچال کنید.

کوکی رژیمی

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. می‌توانید کمی روغن در سینی اسپری کنید. مایه‌ی خنک کوکی را بیاورید. با قاشق از خمیر کوکی روی سینی یا کاغذ روغنی بریزید. کمی با پشت قاشق آن را منظم و صاف کنید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کافی‌ست تا این کوکی رژیمی خوش‌مزه طلایی شود و بپزد.

یک نکته کوتاه

کوکی را نمی توان قالب زد. مایه‌ی این کوکی مثل کوکی‌های آرد و شکردار خمیری نمی‌شود. به همین دلیل است که آن را با قاشق روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.

نوش جان

 

بیشتر بخوانیم:

 طرز تهیه براونی شکلاتی

 طرز تهیه قهوه ترک اصیل

 طرز تهیه باقلوای پرچمی



+ 1
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.