امروز: دوشنبه, ۱۰ مهر ۱۴۰۲ برابر با ۱۷ ربيع الأول ۱۴۴۵ قمری و ۰۲ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی
سه شنبه, ۲۹ مهر ۱۳۹۹ ۱۰:۵۵
۰
۰
نسخه چاپی

قرارداد مشارکت مدنی در برداشت سود خالص از فعالیت اقتصادی

قرارداد مشارکت مدنی در برداشت سود خالص از فعالیت اقتصادی
به گزارشتمیم نیوز

قرارداد مشارکت مدنی ذیل بنا به توافق و تفاهم کامل طرفین فی مابین : طرف اول قرارداد ........... آقای ........ دارای شناسنامه شماره ...... اقامتگاه قانونی ................................. که در این قرارداد به اختصار مالک نامیده می شود از یک طرف و طرف دوم قرارداد آقای .......... دارای شناسنامه شماره ...... اقامتگاه قانونی .............. که در این قرارداد به اختصار مالک نامیده می شود از یک طرف و طرف دوم قرارداد آقای ......... دارای شناسنامه شماره ............. اقامتگاه قانونی .................. که در این قرارداد به اختصار عامل نامیده می شود از طرف دیگر منعقد گردیده و طرفین ضمن العقد حاضر و ضمن العقد خارج مرقوم متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد می باشند.

ماده 1 – موضوع قرارداد : عبارت است از مشارکت مدنی طرفین در برداشت سود خالص از فعالیت اقتصادی می باشد.

ماده 2 – تابعیت این مشارکت مدنی ایرانی است.

ماده 3 – مرکز اصلی این مشارکت مدنی در ......... است به آدرس ................................

ماده 4 – مدت این مشارکت مدنی از تاریخ ......... به مدت .......... سال شمسی می باشد.

ماده 5 – سرمایه این مشارکت مدنی مبلغ ....... ریال است که تماماً و نقداً از طرف مالک برای امور مشارکت طی چک بانکی شماره ....... مورخ ....... آورده شده است.

ماده 6 – مدیر داخلی این این مشارکت مدنی شخص عامل بالمباشره می باشد که اعمال مدیریت اعم از مدیریت یا اشتغال و غیره رایگان و مجانی می باشد.

ماده 7 – مالک تمامت شش دانگ .............
اجاره ملکی و تصرفی خود واقع در مرکز اصلی این مشارکت مدنی را بدون دریافت هیچگونه وجه یا مالی تحت عناوین : حق کسب، پیشه یا تجارت و سرقفلی یا صنفی در اختیار استفاده این مشارکت مدنی در مدت توافق قرار داده است.

ماده 8 – عامل صریحاً اقرار و اظهار نمود بر اینکه تمامت شش دانگ ملک مرقوم و مندرج در ماده ....... را از مالک تحویل گرفته که صرفاً جهت امور مشارکت از آن طی مدت توافقی فی مابین استفاده نماید و نیز عامل اقرار می نماید که هیچگونه وجهی تحت عناوین : سر قفلی، صنعتی، حق کسب، پیشه و تجارت و غیره بابت آن ملک به مالک پرداخت نکرده است و ید او (ید عامل) در مورد ملک مورد استفاده مشارکت مدنی ید امانی می باشد.

ماده 9 – عامل اظهار می نماید که  تمامی سرمایه این مشارکت مدنی را طی چک بانکی شماره ...... مورخ ..... دریافت نموده است.

ماده 10 – وظایف عامل عبارت است از :
1-    مدیریت مستمر و دائم در مدت مشارکت
2-    تهیه و خرید و توزیع و فروش کالا و اجناس در مرکز اصلی این شرکت نسبت به امور مشارکتی فی مابین طرفین می باشد.
3-    حفاظت از ابواب جمعی تحت اختیار و مورد استیفاء عامل در رابطه با مشارکت و جلوگیری از تعدی و تفریط آنها به وسیله عامل می باشد.
4-    تسلیم سهم سود سالانه این مشارکت مدنی
5-    عامل حق هیچگونه واگذاری نسبت به ملک مرکز اصلی این مشارکت تحت هیچ عنوانی از عناوین از قبیل: نمایندگی، وکالت، صلح حقوق، اجاره و غیره را مشاعاً و مفروزاً جزئاً یا کلاً اعم از اصل یا مازاد به دیگری حتی به اقربای نسبی و سببی خویش به هیچ صورت و به هیچ نحوی از انحا ندارد.

ماده 11 – مالک در همه حال و در طول مدت و تا زمان تسویه حساب ها فی مابین حق اعمال نظارت در کار عامل نسبت به مشارکت را شخصاً یا به توسط نماینده خود را دارد.

ماده 12 – چنانچه ماالک در روش اعمال مدیریت عامل بنا به تشخیص خود تخلف یا ایرادی مشاهده کند و عملیات مشارکت مقرون به صلاح و صرفه نیابد صرفاً بنا به تشخیص خود حق فسخ این قرارداد را به طور یک جانبه و بدون انتظار هیچکونه حکمی از مراجع ذیصلاح قضایی دارد و تشخیص مالک در این مورد قاطع و غیر قابل اعتراض بوده و لازم الاجرا است.

ماده 13 – از انقضای مدت این قرادراد یا از تاریخ وقوع نسخ این قرارداد عامل متعهد و ملتزم به تسویه حساب این مشارکت بوده و مقدار سهام و سود حاصله مالک را به انضمام ملک مرقوم در مقابل دریافت رسید به مالک تحویل دهد و به هر حال از انقضای مدت یا از تاریخ وقوع فسخ مالک حق دارد جهت تحویل گرفتن ملک و سهم خود اعم از سود و نقدینگی ها و موجودی های کالا از عامل اقدام کند.

ماده 14 – زیان احتمالی ناشی از بحران اقتصادی یا فورس ماژور (قوه قهریه) نیز بر مبنای میزان سرمایه طرفین محاسبه می گردد.

ماده 15- آنچه از موجودی  های کالا و اجناس در پایان مدت قرارداد یا لذی الفسخ در مرکز اصلی شرکت یا در نزد عامل (انبار) موجود باشد نیز باید در پایان قرارداد تحویل و فی مابین طرفین با تنظیم صورت جلسه تسویه حساب کامل و نهایی به عمل آید.

ماده 16 – عامل موظف است برای سپرده تضمین حسن انجام کار یک فقره چک یا سفته به مبلغ ..... ریال برای زمان فعالیت مشارکت در نزد مالک قرار دهد.

ماده 17 – در صورت بروز اختلاف در تفسیر و تعبیر مفاد این مشارکت  و اجرای آن طرفین موضوع اختلاف را به آقای ....... که به عنوان داور این مشارکت تعیین شده است ارجاع خواهند نمود رای داور قاطع و لازم الاجرا است.

ماده 18 – این قرارداد در ....... نسخه و در ...... ماده که همه نسخ متحدالمتن و دارای اعتبار یکسان و واحد است تنظیم و پس از امضا مبادله گردیده و لازم الاجرا است.


      محل امضا طرف اول قرارداد (مالک)                                           محل امضا طرف دوم قرارداد (عامل)

 

بیشتر بخوانیم:

قرارداد مشارکت مدنی سرمایه گذاری و خرید و ورود ماشین آلات

قرارداد تامین تسهیلات مالی

 قرارداد خدمات رانندگی

     قرارداد استخدامی کار در شرکت های تجاری

قرارداد تهیه مواد، ساخت و تحویل کالا شرکت های تولیدی بازرگانی



+ 0
مخالفم - 0
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.