امروز: چهارشنبه, ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ برابر با ۱۹ رجب ۱۴۴۲ قمری و ۰۳ مارس ۲۰۲۱ میلادی
سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۹ ۱۴:۱۳
۱
PNAZAR
نسخه چاپی

طرز تهیه راویولی ایتالیایی چغندر با کره

طرز تهیه راویولی ایتالیایی چغندر با کره
به گزارشتمیم نیوز

راویولی یک غذای بسیار محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. در این بخش راویولی چغدر را تهیه می کنیم و از طعم نظیر آن لذت می بریم.

 

مواد لازم برای راویولی چغندر با کره

        چغندر :2 عدد (بزرگ)
        پنیر :ریکوتا 1/2 فنجان
        نان خشک :2 قاشق غذاخوری
        کره :115 گرم
        پنیر پارمسان به مقدار لازم :(رنده شده)
        نمک :به مقدار لازم
        فلفل سیاه :به مقدار لازم
        پاستا :600 گرم (شکلی)

طرز تهیه راویولی چغندر با کره

ابتدا چغندر ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید، سپس با فویل پوشانده و در فر با دمای 400 درجه فارنهایت کبابی کنید.

تقریبا یک ساعت زمان لازم است تا چغندرها مغز پخت شوند.

در این فاصله پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.

بعد از پخته شدن چغندرها آن ها را از فر خارج کرده و رنده کنید، سپس با نمک ، فلفل، خرده های نان و پنیرریکوتا مخلوط نمایید.

روی هر پاستا مقداری از مخلوط چغندر بریزید ، سپس آن را به شکل نیم دایره ببندید، دستتان را مرطوب کرده و لبه های پاستا را کمی فشار دهید تا بسته شوند.

راویولی

به این ترتیب همه پاستاها را با مخلوط چغندر پر کرده و آن ها را سفت کنید.

داخل تابه گودی کره را بریزید و پاستا ها را داخل آن ریخته و کمی حرارت دهید تا به کره آغشته شوند.

پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید و روی آن پنیر پارمسان بریزید و سرو نمایید.

 

بیشتر بخوانیم:

طرز تهیه اسپاگتی بلونز

 



+ 1
مخالفم - 0

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد .
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.