امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
یکشنبه, ۱۳ تیر ۱۴۰۰ ۱۲:۲۹
۱
۰
نسخه چاپی

طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین آلبالو و مرغ مجلسی
به گزارشتمیم نیوز

ته چین یک غذای سنتی و مجلسی است که از دیرباز مورد توجه قرار گرفته است و جزو غذاهای اصیل ایرانی به شمار می آید. ته چین مرغ و آلبالو نیز یک نوع ته چین شیک و مجلسی است که می توان در قالب های تک نفره تهیه و در فر طبخ نمود.



+ 1
مخالفم - 0
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.