امروز: شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
چهارشنبه, ۰۵ آذر ۱۳۹۹ ۱۰:۱۰
۰
۰
نسخه چاپی

قرارداد بیمه باربری داخلی شرکت های حمل و نقل

قرارداد بیمه باربری داخلی شرکت های حمل و نقل
به گزارشتمیم نیوز

 

این قرارداد بین ........ به نشانی ........................................ که در این قرارداد بیمه گذار نامیده می شود از یک طرف و شرکت بیمه ............. مقیم .......................... که بعد از این قرارداد بیمه گر نامیده می شود از طرف دیگر بر اساس قانون و مقررات بیمه در ایران و شرایط بیمه نامه های باربری داخل بیمه گر و شرایط زیر منعقد می گردد.

ماده یک – مورد بیمه :

مورد بیمه عبارتند از ....... از تاریخ ...... به مدت ........ توسط بیمه گذار .

ماده دو – ارزش مورد بیمه :

ارزش تقریبی کالای موضوع ماده یک قرارداد حدود ...... ریال می باشد و حداکثر تعهد بیمه گر در مورد محموله هر وسیله نقلیه حداکثر ....... ریال می باشد.

ماده سه – مبدا و مقصد : ..................................................

ماده چهار – وسیله حمل کالای مورد بیمه ......... می باشد.

ماده پنج – خطرات بیمه شده :

محمولات مورد بیمه این قرارداد فقط در مقابل خطرات آتش سوزی روی وسیله نقلیه، تصادف و واژگونی وسیله نقلیه و حذف حق جانشینی برای بیمه گر می باشد.

ماده شش – فرانشیز :

محمولات خسارت دیده در این قرارداد مشمول فرانشیز نخواهد بود.

ماده هفت – نرخ حق بیمه :

نرخ حق بیمه معادل ......... در هزار ارزش بیمه می باشد.

ماده هشت – حق بیمه و نحوه پرداخت آن :

حق بیمه بر اساس ضرایب مندرج در ماده هفت با توجه به ارزش کل محموله توسط بیمه گذار محاسبه شده و به بیمه گر پرداخت می شود.

ماده نه – وظایف بیمه گذار :

الف – بیمه گذار متعهد می شود مشخصات محمولاتی را که روزانه ارسال می گردد و عبارتند از تاریخ حمل، مقدار کالا، مبدا و مقصد حمل، نوع وسیله حمل، شماره انتظامی وسیله نقلیه و صورت مجلس تحویل کالا به راننده به سریال را به صورت کتبی طی لیستی پس از پایان هر روز برای بیمه گر ارسال نماید.
ب – بیمه گذار بایستی بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه  منجر به خسارت مراتب را ابتدا تلفنی و سپس کتبی به اطلاع بیمه گر رسانده و درخواست بازدید نماید.
ج – بیمه گر موظف است در مورد خساراتی که در ارتباط با حادثه وسیله نقلیه و یا آتش سوزی  باشد گزارش مقامات انتظامی محل وقوع حادثه را تهیه و به بیمه گر ارائه نماید.
د – ارائه صورت جلسه تحویل محموله به راننده جهت حمل به جای بارنامه قابل قبول می باشد منوط به اینکه صورت جلسات مذکور از شماره هایی به صورت مسلسل برخوردار باشد.

ماده ده – مدارک مورد لزوم جهت رسیدگی به خسارت :

الف – صورت جلسه تنظیمی تحویل کالا که قیمت کل کالا دقیقاً مشخص شده باشد.
ب – گزارش مقامات انتظامی در مورد چگونگی، علت ، محل و زمان وقوع حادثه.

ماده یازده – مدت قرارداد :

مدت اعتبار این قرارداد .......... می باشد که از تاریخ ........ شروع در تاریخ ...... خاتمه می یابد مشروط بر اینکه قرارداد ممهور به مهر و امضا طرفین گردیده و حق بیمه مربوط به بیمه گر پرداخت گردیده باشد در غیر این صورت زمان اعتبار آن موکول به امضا طرفین قرارداد و پرداخت حق بیمه می گردد.
در صورت درخواست تمدید قرارداد، بیمه گذار موظف است یک هفته قبل از پایان اعتبار قرارداد مراتب را به صورت کتبی به بیمه گر اطلاع دهد. مدت بیمه این قرارداد نسبت به هر محموله از زمان بارگیری کالا روی وسیله نقلیه حامل کالا جهت شروع حمل در مبداء مندرج در قرارداد آغاز و با تخلیه کالا از وسیله نقلیه حمل کالا در مقصد مندرج در صورت جلسه خاتمه می یابد.

ماده دوازده – فسخ قرارداد :

هر یک از طرفین می توانند قبل از انقضا قرارداد با ارسال اخطار کتبی ........ روزه به آخرین نشانی طرف دیگر مبادرت به فسخ قرارداد نمایند، بدیهی است تعهد بیمه گر نسبت به محمولاتی که تا تاریخ فسخ قرارداد حمل خواهد شد به اعتبار خود باقی خواهد ماند.

ماده سیزده – تعهدات بیمه گر :

الف – بیمه گر موظف است پس از دریافت اعلام خسارت از طرف بیمه گذار در اسرع وقت نسبت به اعزام کارشناس به محل حادثه و بازدید از کالای خسارت دیده اقدام نماید.
ب – در صورتی که  تمام مدارک لازم به بیمه گر تسلیم شده باشد بیمه گر موظف است ظرف مدت یک ماه نسبت به تسویه خسارت اقدام لازم به عمل آورد.

ماده چهارده – شروط داوری :

در صورتی که بیمه گذار نسبت به کارشناسی یا برآورد خسارت معترض باشد می تواند تقاضای کارشناسی جدید نماید و در این صورت هر یک از طرفین کتباً کارشناس خود را به طرف دیگر معرفی می نماید و دو کارشناس مشترکاً کارشناس ثالث انتخاب خواهند کرد و تصمیمی که از طرف کارشناس مجدد اتخاذ گردد برای طرفین لازم الاجرا است.
چنانچه مواردی در این قرارداد پیش بینی نشده باشد و یا تغییر و اصلاح در بعضی از موارد در شرایط مندرج در آن لازم به نظر برسد موارد جدید طی الحاقیه تکمیلی صادر و جزء لاینفک این قرارداد خواهد بود.

ماده پانزده – سایر موارد :

چنانچه مواردی در این قرارداد پیش بینی نشده بشد و یا تغییر و اصلاح بعضی از موارد در شرایط مندرج در آن لازم به نظر برسد موارد جدید طی الحاقیه تکمیلی صادر و جزء لایفنک این قرارداد خواهد بود.

ماده شانزده – تعداد نسخ قرارداد :

این قرارداد در شانزده ماده و ........ نسخه تنظیم گردیده و کلیه نسخ آن حکم واحد را دارد .

محل و تاریخ صدور :


                                بیمه گذار                                                                           بیمه گر

 

بیشتر بخوانیم:

قرارداد سرمایه گذاری و استفاده از تسهیلات اعطایی

قرارداد مقاطعه کاری پروژه ساختمانی

قرارداد حمل و ترخیص کالا



+ 0
مخالفم - 0
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به تمیم خبر می باشد.
هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع بلامانع است.